O liczbie 447 (czterysta czterdzieści siedem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 447
  • Zapis rzymski: CDXLVII
  • Zapis słowny: czterysta czterdzieści siedem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Czterysta czterdzieści siedem chlebów.
  • Czterysta czterdzieści siedem żółtych malin.
  • Kupiłem Iphone za czterysta czterdzieści siedem złotych.
  • Czterysta czterdzieści siedem kolegów zawsze skusi się warzywa.
Cyfra 447 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 21.142
  • Potęga2: 199809
  • Potęga3: 89314623