O liczbie 438 (czterysta trzydzieści osiem)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 438
  • Zapis rzymski: CDXXXVIII
  • Zapis słowny: czterysta trzydzieści osiem
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Czterysta trzydzieści osiem MP3.
  • Czterysta trzydzieści osiem szarych MP3.
  • Sprzedam płuco za czterysta trzydzieści osiem złotych.
  • Czterysta trzydzieści osiem kolegów na pewno nie przypada chodzić na imprezy.
Cyfra 438 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 20.928
  • Potęga2: 191844
  • Potęga3: 84027672