O liczbie 382 (trzysta osiemdziesiąt dwa)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 382
  • Zapis rzymski: CCCLXXXII
  • Zapis słowny: trzysta osiemdziesiąt dwa
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Trzysta osiemdziesiąt dwa ogórków.
  • Trzysta osiemdziesiąt dwa pomarańczowych chlebów.
  • Sprzedam torebkę za trzysta osiemdziesiąt dwa złote.
  • Trzysta osiemdziesiąt dwa przyjaciół zawsze skusi się owoce.
Cyfra 382 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 19.545
  • Potęga2: 145924
  • Potęga3: 55742968