O liczbie 2404 (dwa tysiące czterysta cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 2 404
  • Zapis rzymski: MMCDIV
  • Zapis słowny: dwa tysiące czterysta cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Dwa tysiące czterysta cztery jabłka.
  • Dwa tysiące czterysta cztery czarne świeczki.
  • Kupuję pędzel za dwa tysiące czterysta cztery złote.
  • Dwa tysiące czterysta cztery kolegów na pewno nie przypada chodzić na grzyby.
Cyfra 2404 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 49.031
  • Potęga2: 5779216
  • Potęga3: 13893235264