O liczbie 18100 (osiemnaście tysięcy sto)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 18 100
  • Zapis rzymski: (M)18C
  • Zapis słowny: osiemnaście tysięcy sto
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Osiemnaście tysięcy sto mydeł.
  • Osiemnaście tysięcy sto turkusowych marchewek.
  • Kupuję biurko za osiemnaście tysięcy sto złotych.
  • Osiemnaście tysięcy sto osób z naszej szkoły chce iść do domu.
Cyfra 18100 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 134.536
  • Potęga2: 327610000
  • Potęga3: 5929741000000