O liczbie 1103 (tysiąc sto trzy)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 103
  • Zapis rzymski: MCIII
  • Zapis słowny: tysiąc sto trzy
  • Liczba pierwsza: tak
Przykłady zdań
  • Tysiąc sto trzy ciastek.