O liczbie 1094 (tysiąc dziewięćdziesiąt cztery)
Podstawowe informacje
  • Zapis arabski: 1 094
  • Zapis rzymski: MXCIV
  • Zapis słowny: tysiąc dziewięćdziesiąt cztery
  • Liczba pierwsza: nie
Przykłady zdań
  • Tysiąc dziewięćdziesiąt cztery Ipody.
  • Tysiąc dziewięćdziesiąt cztery miedziane punkty.
  • Sprzedaję drzewo za tysiąc dziewięćdziesiąt cztery złote.
  • Tysiąc dziewięćdziesiąt cztery kolegów nie poszło do szkoły.
Cyfra 1094 matematycznie:
  • √Pierwiastek: 33.076
  • Potęga2: 1196836
  • Potęga3: 1309338584